BUDVA
Budva se smatra jednim od najstarijih naselja na Jadranu. Turistički sadržaj ovog letovališta obogaćuju tradicionalne kulturne, zabavne i modne manifestacije. Predivni Stari grad, opasan zidinama, hrabro je zakoračio u more. Uske, kamenom popločane ulice ulivaju se u male, ali prelepe gradske trgove. U blizini su luksuzni budvanski hoteli. Prosečna temperatura vazduha u julu iznosi 29 stepeni, a mora oko 25. Budva obiluje peščanim plažama koje se po kvalitetu svrstavaju među najkvalitetnije opremljene za svaku vrstu uživanja. Budva je poznata i po veoma bogatom noćnom provodu.
Vila "St Oliver"
Opis smeštaja:


Vila „St Oliver“ je objekat udaljen od hotela „PARK**“ 300 metara, kapaciteta 100 ležajeva.

Sobe su dvokrevetne,trokrevetne i četvorokrevetne sa kupatilima. Određeni broj soba ima i frižider i terase.

Za goste je obezbeđen bežični internet i kablovska televizija.
ORGANIZATOR PUTOVANJA:
T.A. “Hit-tours” d.o.o.
Licenca OTP 545/2010
Vila IVANOVIĆ***
Vila Ivanović*** nalazi se na mirnoj lokaciji u Budvi, nedaleko od Slovenske plaže i stadiona “Mogren”, na oko 300m od mora. Idealan je izbor za goste koji žele da budu zaštićeni od buke i gužve, a opet u blizini centra grada.

Smeštajne jedinice su tipa studio i apartman, ima ih ukupno 8. Svaka ima čajnu kuhinju, kupatilo sa peškirima, LCD TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, besplatan WiFi, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.
Studio 1/2 (15m2) ima francuski ili dva odvojena ležaja, čajnu kuhinju, kupatilo, balkon ili terasu. Postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja na zahtev (uz doplatu).

Apartman 1/3 (25m2) ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, drugu sobu sa ležajem za jednu osobu, kuhinju, kupatilo, dva balkona, dva TV-a i dva klima uređaja.

Objekat se nalazi pored javnog parkinga, na kom je dozvoljeno besplatno parkiranje vozila. Čišćenje soba se vrši svakodnevno, a zamena peškira i posteljine na 3-5 dana, u zavisnosti od dužine boravka. Vila ima veliko popločano dvorište smešteno ispod vinove loze i okruženo zelenilom.
ORGANIZATOR PUTOVANJA:
MM TOURS
Licenca OTP OTP 44/2013
Copyright © 2013 by FENIX international  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: office@fenix037.co.rs
Design: de.Luk
CRNA GORA
37000 Kruševac, Vece Korčagina 53
Tel.   +381 37 443 022
Mob. +381 65 543 00 23
Fax.  +381 37 35 43 022
email: office@fenix037.co.rs