KALAMITSI
Kalamici je malo mirno mesto za porodični odmor. Idealno je za sve koji žele da svoj odmor provedu u potpuno opuštajućem okruženju, na prelepoj prostranoj peščanoj plaži i daleko od buke, noćnog života. Ponuda marketa i taverni, kao i kafića uz plažu dovoljna je da Vam u Kalamiciju ništa neće nedostajati. Blizina Sartija (15 km) i Neos Marmarasa (30 km) moci ce da upotpune Vaš odmor ukoliko se zaželite noćnog života i letnje vreve.
LETO 2016
GRČKA
SITONIJA
Kuća Magda 

Kuća Magda se nalazi na 80m od plaže u najlepšem delu Kalamicija. Apartmani i studiji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi studiji imaju SAT TV i klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Kuća ima i uredjeno travnato dvorište sa zajedničkim roštiljem, kao i nekoliko parking mesta za goste kuće. Svi studiji i apartmani imaju signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta.
Kuća Kalamitsi Paradise  

Nalazi se na 100 metara od jedne od najlepših plaža Sitonije, plaže Kalamicija. Trokrevetni i četvorokrevetni studiji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi imaju televizor kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Kao i sam Kalamitsi koji je stvoren za miran porodičan odmor i kuća Kalamitsi Paradise sa prelepim rajskim dvorištem i roštiljem doprineće vašem potpunom odmoru.
ORGANIZATOR PUTOVANJA:
ASTRA Travel, licenca broj OTP 85/2010
U ponudi su i drugi apartmani.
Pogledajte katalog sa celokupnom ponudom.
KATALOG
Copyright © 2013 by FENIX international  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: office@fenix037.co.rs
Design: de.Luk