METAMORFOZIS
Na 95 km od Soluna, na samom početku Sitonije, nalazi se Metamorfozis, mesto koje će Vas, kako i sam naziv kaže, preporoditi. A kako i ne bi, kada ga s pravom nazivaju vazdušnom banjom Halkidikija. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako želite da negde pobegnete od gužve i vreve onda je Metamorfosis pravi izbor. Ako Vam neće smetati nedostatak noćnog života i burnijih sadržaja, eto samo još jedne potvrde da će Vas se očarati, a sasvim sigurno i preporoditi i opustiti.

U zavisnosti od dela plaže koji posmatrate možemo reći da Metamorfozis ima različite prilaze vodi, od peščano- šljunkovitih preko krupno šljunkovitih, do kamenih (samo pri ulasku u more), ali celu plažu greje zapadno sunce koje omogućava uživanje na plaži do kasnih poslepodnevnih sati.
Kuća Kostas

Potpuno novi aparthotel sa bazenom (11m*6m) i malim dečijim bazenom nalazi se na 120 metara od plaže odmah pored kuće Vangelis. U ponudi su dvokrevetni studiji, trokrevetni i cetvorokrevetni apartmani.Apartmani imaju dnevnu sobu sa blago izdvojenom kuhinjom koja ima dve ringle i rernu. U dnevnoj sobi se nalazi i udoban krevet na rasklapanje za dve osobe. Pored dnevne sobe, apartmani imaju i odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem. Svi apartmani su opremljeni luksuznim nameštajem, sefom, kupatilima sa tuš kabinom i fenom za kosu. Apartmani imaju plazma televizore sa satelitskim programom kao i klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Svi apartmani imaju signal za besplatno korišćenje wirelless interneta. Čišćenje apartmana je svakodnevno. Svi studiji se nalaze u prizemlju, a apartmani na prvom i drugom spratu.
Kuća Skuras

Potpuno renovirana kuća Skuras nalazi se na 150 metara od plaže i na 50 metara od aparthotela Kostas gde gosti imaju pravo na besplatno korišćenje bazena. Studiji i apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu, a u prizemlju se nalazi prostor za zajednički boravak i druženje gostiju. Svi studiji i apartmani imaju SAT TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Zamena peškira i posteljine je na 3-4 dana. Gosti kuće Skuras imaju pravo na besplatno korišćenje ležaljki na plaži kao i roštilja u drugom objektu domaćina koji se nalazi na oko 2km od kuće Skuras.
Kuća Vangelis

Pored visokokvalitetnog smeštaja zbog lokacije u veoma mirnom delu Metamorfozisa smeštaj u kući Vangelis garantuje potpuni odmor. Nalazi se u blizini crkve i doma kulture, na samo 70m od glavnog trga i 110m od mora.Svi tipovi smeštaju imaju kuhinje sa tri ringle i rernom, klima uredjaje čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i plazma televizore sa satelitskim programom. Kuća nudi smeštaj u dvokrevetnim studijima i apartmanima, trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima, i višekrevetnim mezonetama. Većina apartmana nalazi se na spratu, a na apartmane u niskom prizemlju obračunat je popust od 15-20% u odnosu na apartmane istog tipa na spratu. Mezonete su na dva nivoa i idealan su smeštaj za 4-6 osoba. Duplex apartman se nalazi na drugom spratu i može primiti do 6 osoba.
SITONIJA
Copyright © 2013 by FENIX international  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: office@fenix037.co.rs
Design: de.Luk
LETO 2018 GRČKA
37000 Kruševac, Vece Korčagina 53
Tel.   +381 37 443 022
Mob. +381 65 543 00 23
Fax.  +381 37 35 43 022
email: office@fenix037.co.rs