PARALIA
LETO 2017
GRČKA
Copyright © 2013 by FENIX international  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: office@fenix037.co.rs
Design: de.Luk
180m OD PLAŽE Hotel poseduje recepciju sa lepo uređenim prostorom za druženje gostiju, kao i lift. Takođe gostma na raspolaganju su posebno uređen prilaz i drugi lift za lica sa posebnim potrebama. Svi studiji imaju mini kuhinju sa osnovnim posuđem, TV, AC uz doplatu na licu mesta. Hotel je u mirnom delu Paralije, najbliža plaža jeprostrana i čista, nalazi se na 180 m. U neposrednoj blizini su park, brojne trgovine, taverne i restorani.
Četvorospratna vila - 80m OD PLAŽE sa liftom koji na prvom spratu ne staje. Standardno opremljeni dvokrevetni i trokrevetni studiji, mini kuhinja sa osnovnim posuđem, TV, Wi-Fi AC uz doplatu na licu mesta. U prizemlju vile nalazi se restoran. Gosti sami održavaju higijenu za vreme boravka. Kreveti su grčki standard (uži). Kapaciteti agencije nalaze se na prvom i drugom spratu. U blizini je veliki parking koji se ne naplaćuje kao i veliki market, dok je preko puta nje smeštena pekara.
Četvorospratna vila - 80m OD PLAŽE, nema lift. Standardno opremljeni dvokrevetni i trokrevetni studiji, mini kuhinja sa osnovnim posuđem, TV, Wi-Fi AC uz doplatu na licu mesta. Gosti sami održavaju higijenu za vreme boravka. Kreveti su grčki standard (uži). Kapaciteti agencije nalaze se na drugom i trećem spratu. U vili Elit 1 nalazi se restoran gde gosti mogu uplatiti obroke po želji. U blizini vile je parking koji se ne naplaćuje.
ORGANIZATOR PUTOVANJA:
OPIS ARANŽMANA I CENA
OPIS ARANŽMANA I CENA
WYSIWYG Web Builder
OPIS ARANŽMANA I CENA