PARALIA
GRČKA
Copyright © 2013 by FENIX international  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: office@fenix037.co.rs
Design: de.Luk
HOTEL STUDIO RODON nalazi se na 180m od plaže. Vila poseduje recepciju sa lepo uređenim prostorom za druženje gostiju, kao i lift. Svi studiji imaju TWC, standardne terase sa garniturom za sedenje, AC uz doplatu, WIFI, kompletno opremljena mini kuhinja. Hotel je u mirnom delu Paralije, najbliža plaža je prostrana i čista, nalazi se na 180 m. U neposrednoj blizini su park, brojne trgovine, taverne i restorani.
37000 Kruševac, Vece Korčagina 53
Tel.   +381 37 443 022
Mob. +381 65 543 00 23
Fax.  +381 37 35 43 022
email: office@fenix037.co.rs
Paralia se nalazi u podnožju planine Olimp i jedno je od najpoznatijih letovališta u Olimpskoj regiji. Na oko 60km od Paralie nalazi se Solun. Pored Olimpa o Egejskog mora koji zapljuskuje peščane plaže, Paralia poseduje i druge adute. Poznata je po barovima, noćnim klubovima, restoranima, hotelima i tavernama, zbog čega privlači veliki broj mladih ljudi željnih provoda, ali i treba napomenuti da je ovde dobaršoping zagarantovan.
Veliki broj prodavnica koje pružaju odličan izbor nakita, kože, tekstila, zadovoljiće svačiji ukus. Rade do kasno u noć i cene su vrlo niske.
Zbog blizine Olimpa, klima je ovde idealna, jer pored vrelog i toplog vazduha koji je karakterističan za more ovde uvek duva vetar koji prijatno razhlađuje.
Paralia je idealna destinacija među srpskom omladinom zbog izuzetno bogatog noćnog života. Iako se na plažama stalno organizuju žurke na pesku, noćni zivot je prilično dinamičan.
Paralia ima mnogo restorana i taverni. Fast food restorana ima na svakom koraku.