RIMINI je jedno od najpopularnijih letovališta u Evropi. Proteže  se duž predivno plavog Jadranskog mora, poznato je kao prestonica italijanskih letovališta i noćnog provoda. Ima predivnu peščanu plažu dugačku oko 15km koja je odlično uređena. Na šetalištu pored mora se nalazi mnoštvom prodavnica, restorana, barova i diskoteka, a okolina Riminija je bogata zabavnim i vodenim parkovima u kojima je zagarantovan dobar provod.

Rimini je takođe interesantan kao istorijski i umetnički centar, zbog starorimskih građevina i muzeja. Odlično je pozicioniran, pa je tokom letovanja moguće obići prelepe italijanske gradove - Ravenu, Bolonju, Firencu, kao i minijaturnu državu - San Marino.

Rimini je podeljen na nekoliko delova (svi se nalaze na istoj plaži): Marina - centar Riminija, San Giuliano - udaljen je od centra Riminija oko 1 km, Rivazzura - udaljena je od centra Riminija oko 6 km, Marebello - udaljen od centra Riminija oko 5 km, Miramare - udaljen je od centra Riminija oko 7 km i Riccione - udaljen je od centra Riminija oko 12 km. Svi ovi delovi Riminija su povezani sa centrom gradskom prevozom.

U Riminiju ćete doživeti spoj odmora i dobrog provoda, letovalište koje definitivno garantuje kvalitetno proveden godišnji odmor.
ITALIJA
RIMINI
LETO 2016
Copyright © 2013 by FENIX international  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: office@fenix037.co.rs
Design: de.Luk
ORGANIZATOR PUTOVANJA:
PLANA Tours
Licenca OTP OTP 506/2010
CENOVNIK