STAVROS je udaljen 75 km od Soluna, u zalivu Strimonikos, u podnožju planine Holomontas. Mesto ima dugu tradiciju u turizmu. Kristalno čisto more, očuvana priroda, prelepe peščane plaže i uvale i obilje zelenila, karakterišu ovaj gradić. Blizina Atosa i Svete Gore, Soluna, Kavale, Waterland-a kao i blizina arheoloških lokaliteta istoriskih znamenitosti (drevna Stagira, rodno mesto grčkog filozofa Aristotela, Amfipolis i dr.) i obližnjih letovališta obogaćuje i upotpunjuje turističku ponudu Stavrosa, čineći ga destinacijom koja može da zadovolji svačiji ukus. Bujna vegetaciji u pozadini i šumi platana na samoj plaži čine Stavros svojevrsnom vazdušnom banjom.

Apartmani Atoniko su udaljeni 200 m od mora, 100 m od centra Stavrosa, 100 m od restorana i supermarketa. Objekat Atoniko ima 20 apartmana. Svi apartmani u objektu Atoniko imaju kuhinju, kupatilo, terasu, klima je centralna. Atoniko ima bazen, dečiji bazen, suncobrane, ležaljke i parking.
Apartmani ATONIKO
Apartmani IRIS

Apartmani Iris su udaljeni 400 m od mora, 600 m od centra Stavrosa, 500 m od restorana, 300 m od supermarketa. Objekat Iris ima 20 apartmana. Svi apartmani u objektu Iris imaju kuhinju, kupatilo, terasu, SAT-TV, klimu, fen. Iris ima bazen, dečiji bazen, suncobrane, ležaljke i bar na bazenu.
LETO 2016
GRČKA
STAVROS
Pogledajte cenovnik sa celokupnom ponudom.
ORGANIZATOR PUTOVANJA:
Turistička agencija Monix
licenca broj
OTP br.60/2013.
CENOVNIK
Copyright © 2013 by FENIX international  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: office@fenix037.co.rs
Design: de.Luk