Tasos je zeleno grčko ostrvo u Egejskom moru poznato po svojim čistim plažama, gostoprimstvu, ukusnim vinima, veličanstvenom medu i apartmanima za svačiji ukus. Ostrvo Tasos krasi prijatna klima, brojne mirne plaže i divlje uvale. Tasos često nazivaju "smaragdno ostrvo" zbog prozirne i čiste vode azurne boje, ili "šuma koja pliva" zbog guste vegetacije. Limenas je glavni i najveći grad Tasosa. Slikovite uličice, taverne i barovi na obali mora, raznovrsni kulturni život, arheološka nalazišta i brojni predivni apartmani samo su deo ponude ovog grada. Drugi po veličini grad Tasosa, Limenarija i prelepi Potos, najjužnija mesta ostrva, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Unutrašnjost ostrva Tasos je potpuno netaknuti planinski predeo sa selima brdskog tipa koje vreme nije promenilo. Bogate borove šume prekrivaju celo ostrvo Tasos. Plavetnilo mora, zelenilo šuma i blistavo beli mermer, obala isprepletena skrivenim zalivima pružiće Vam nezaboravan odmor u nekom od apartmana iz naše ponude.
Vila Hristos - Potos
LETO 2016
GRČKA
TASOS
Vila “HRISTOS” -  nalazi se u samom centru Potosa, na minut od plaže. Vila raspolaže sa 1/2,1/3 i 1/4 i 1/5 apartman studijima koji su opremljeni kuhinjom sa rešoom od dve ringle i osnovnim posuđem, kupatilom, TV-om, klimom (uključena u cenu), svaki studio ima terasu. Vila ima obezbeđeno parking mesto za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. Zamena peškira se vrši na 3 dana a posteljina na 5 dana. Vila poseduje sobu za smenu gostiju.Vila ima prostor za odlaganje prtljaga prilikom smene. Ima internet.
Vila ima prostor za odlaganje prtljaga prilikom smene  sa TWC.
13 DANA
Paket aranžman po osobi smeštaj + prevoz autobusom + klima + zdravstveno osigurnje+trajekt
Vila Elia - Limenas
Vila ELlA- nalazi se u mirnom delu Limenasa 10 min. do gradske plaže i centra i 200m do prve manje plaže. Raspolaže sa 1/2, 1/3 studijima apartmanima sa terasama. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom sa osnovnim posuđem, kupatilom, TV-om i klimom (korišćenje klime nije uračunato u cenu). Vila poseduje veliko dvorište sa uredjenim travnjakom i stogodišnjim maslinama koje i u najtoplijim danima pružaju prirodnu hladovinu.
Takođe pored otvorenog bara koji se nalazi u centralnom delu dvorišta vaš miran i ugodan odmor možete da upriličite pored dva otvorena bazena koji sadrže ležaljke suncobrane i baštenske garrniture sa stolicama i malo igralište za decu. Za sve nase goste ponuđen sadržaj je besplatan.Vila ima prostor za odlaganje prtljaga prilikom smene sa TWC, ispred vile ima prostora za parkiranje.Posteljina se menja na 5 dan,a a peškiri na 3 dana. Ima internet.
13 DANA
Paket aranžman po osobi smeštaj + prevoz autobusom + klima + zdravstveno osigurnje+trajekt
NAPONENA:smene sa zvezdicom* u tabeli ne podležu nikakvim umanjenjima

USLOVI PLAĆANJA:  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom, deviznom, kursu poslovne banke - ALPHA BANKA na dan uplate.
NAČIN PLACANJA:  30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska i to na rate čekovima građana do 15.decembra 2016.god.; platnim karticama; putem administrativne zabrane do 15.decembra 2016 god.
AUTOBUSKI PREVOZ:  Polazak autobusa je naznačen u tabeli: iz Beograda - parking  preko puta „buvlje“ pijace na Novom Beogradu u 17:00h, iz Niša - parking Tempa oko 20.00h. Povratak je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u dogovoru sa predstavnikom agencije oko 15.00h,  po lokalnom vremenu.
VAŽNO -  U slučaju spajanja smena na našem prevozu  cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 30 eur po osobi,osim za smene koje su označene * zvezdicom, gde se plaća puna cena paket aranžmana za sve goste osim za decu do 2 godine.
VAŽNO - Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 35 eur po osobi. U slučaju spajanja smena na sopstvenom prevozu cena aranžmana se umanjuje za 70 eura po osobi, osim za smene koje su označene * zvezdicom, plaća se puna cena paket aranžmana za sve goste osim za decu do 2 god. aranžmana za sve goste osim za decu do 2 godine.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan - Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta „buvlje“ pijace na Novom Beograd u 17:00h. Putovanje autoputem Beograd - Niš
sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 23:00h pauza od 45min u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko
Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan - Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte od 14:00h. Boravak na bazi izabrane usluge.
12.dan - Napustanje apartmana do 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd u 15.00h. po lokalnom vremenu.
13.dan - Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd- Limenas-Beograd; smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u 1/2 ,1/3   studio apartmanima; usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka; troškove organizacije i vođstvo puta; grupno putno zdravstveno osiguranje “UNIQA” do 30 000 eur.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:  nepomenute usluge - individualne troškove

POPUSTI I DOPLATE ZA VILU:
•    dete do 2 godine - gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu.
•    dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju plaća 50% cene iz tabele i ima svoje mesto u autobusu,izuzev za smene označene zvezdicom
•    deca od 2-10 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman, izuzev za smene označene zvezdicom
•    doplata za 1/1 - 70 % od cene aranžmana po osobi, umanjen za visinu prevoza od 30 eura, izuzev za smene označene zvezdicom gde je doplata 70% od ukupne cene paket aranžmana.
VAŽNO - Za osobe starije od 70.godina doplata zdravstvenog osiguranja  iznosi  1000.dinara
VAŽNO - Zajednički ležaj može koristiti samo jedno dete do 7 godina sa odraslom osobom ili dvoje dece do 7 godina.

SOPSTVENI PREVOZ: Cena aranžmana se umanjuje za 35 eur po osobi, ( prevoz + osiguranje)  osim za smene sa zvezdicom gde  se u slučaju   korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana. Korisnici aranžmana sa sopstvenim prevozom su u obavezi da urade individualnu polisu osiguranja (moguće je uraditi i u agenciji gde možete dobiti i sve potrebne informacije).

CENA KARTE ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU PREVOZA:
- iz Beograda - 70 eur - povratna karta, 55 eur - jedan pravac.
- deca do 10 g. 55 eur. povratna karta.  45 eur - jedan pravac.
- iz Niša - 60 eur - povratna karta, 45 eur - jedan pravac.
- deca do 10 g. 45 - povratna karta, 40 eur - jedan pravac.
ORGANIZATOR PUTOVANJA:
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
Licenca broj OTP 71/ 2014. od 14.11.2014.
Copyright © 2013 by FENIX international  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: office@fenix037.co.rs
Design: de.Luk