Tasos je zeleno grčko ostrvo u Egejskom moru poznato po svojim čistim plažama, gostoprimstvu, ukusnim vinima, veličanstvenom medu i apartmanima za svačiji ukus. Ostrvo Tasos krasi prijatna klima, brojne mirne plaže i divlje uvale. Tasos često nazivaju "smaragdno ostrvo" zbog prozirne i čiste vode azurne boje, ili "šuma koja pliva" zbog guste vegetacije. Limenas je glavni i najveći grad Tasosa. Slikovite uličice, taverne i barovi na obali mora, raznovrsni kulturni život, arheološka nalazišta i brojni predivni apartmani samo su deo ponude ovog grada. Drugi po veličini grad Tasosa, Limenarija i prelepi Potos, najjužnija mesta ostrva, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Unutrašnjost ostrva Tasos je potpuno netaknuti planinski predeo sa selima brdskog tipa koje vreme nije promenilo. Bogate borove šume prekrivaju celo ostrvo Tasos. Plavetnilo mora, zelenilo šuma i blistavo beli mermer, obala isprepletena skrivenim zalivima pružiće Vam nezaboravan odmor u nekom od apartmana iz naše ponude.
Vila Hristos - Potos
TASOS
Vila “HRISTOS” -  nalazi se u samom centru Potosa, na minut od plaže. Vila raspolaže sa 1/2,1/3 i 1/4 i 1/5 apartman studijima koji su opremljeni kuhinjom sa rešoom od dve ringle i osnovnim posuđem, kupatilom, TV-om, klimom (uključena u cenu), svaki studio ima terasu. Vila ima obezbeđeno parking mesto za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. Zamena peškira se vrši na 3 dana a posteljina na 5 dana. Vila poseduje sobu za smenu gostiju.Vila ima prostor za odlaganje prtljaga prilikom smene. Ima internet.
Vila ima prostor za odlaganje prtljaga prilikom smene  sa TWC.
13 DANA
Paket aranžman po osobi smeštaj + prevoz autobusom + klima + zdravstveno osigurnje+trajekt
Vila Elia - Limenas
Vila ELlA- nalazi se u mirnom delu Limenasa 10 min. do gradske plaže i centra i 200m do prve manje plaže. Raspolaže sa 1/2, 1/3 studijima apartmanima sa terasama. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom sa osnovnim posuđem, kupatilom, TV-om i klimom (korišćenje klime nije uračunato u cenu). Vila poseduje veliko dvorište sa uredjenim travnjakom i stogodišnjim maslinama koje i u najtoplijim danima pružaju prirodnu hladovinu.
Takođe pored otvorenog bara koji se nalazi u centralnom delu dvorišta vaš miran i ugodan odmor možete da upriličite pored dva otvorena bazena koji sadrže ležaljke suncobrane i baštenske garrniture sa stolicama i malo igralište za decu. Za sve nase goste ponuđen sadržaj je besplatan.Vila ima prostor za odlaganje prtljaga prilikom smene sa TWC, ispred vile ima prostora za parkiranje.Posteljina se menja na 5 dan,a a peškiri na 3 dana. Ima internet.
13 DANA
Paket aranžman po osobi smeštaj + prevoz autobusom + klima + zdravstveno osigurnje+trajekt
Copyright © 2013 by FENIX international  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: office@fenix037.co.rs
Design: de.Luk
GRČKA
37000 Kruševac, Vece Korčagina 53
Tel.   +381 37 443 022
Mob. +381 65 543 00 23
Fax.  +381 37 35 43 022
email: office@fenix037.co.rs