Hotel Melissi Beach

Aja Napa, Kipar

Opis destinacije

Kipar je treće po veličini ostrvo na Mediteranu. Sredozmena mediteranska klima, čini Kipar jednom od najtoplijih ostrva, sa izuzetno velikim brojem sunčanim dana tokom cele godine. Ostrvo Kipar je podeljeno na Grčki i Turski deo od 1974. godine: Republike Kipar na jugu i Turske Republike Severni Kipar. Grčki deo ostrva sa dužinom obale od oko 240km i mestima kao što su Aya Napa, Limasol i Larnaka privlače posebnu pažnju turista. Kako je Kipar dugo bio Britanska kolonija vozi se levom stranom. Kipar je jedna od najposećenijih destinacija u Evropi tokom letnjih meseci. Poreklo imena ima više tumačenja, od grčke reči za čempres - kyparissos, po drugom od grčke reči kanu - kypros, ili po latinskom nazivu za bakar - Cuprum (Cyprium) čiji su se rudnici nekada nalazili na Kipru.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
na peščanoj plaži do koje se spušta blagom padinom. Udaljen 1,5 km od centra mesta Aja Napa, od aerodroma Larnaka oko 50 km. Ispred hotela se nalazi autobuska stanica (autobus saobraća dužinom cele turističke zone).

Hotelska ponuda:
recepcija,restoran, terasa i letnja bašta, bar u hotelu i kod bazena, dečije igralište, mini klub za decu, otvoreni i zatvoreni bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, baby-sitting - čuvanje dece, organizovane animacije, fitness sala, đakuzi, parno kupatilo, frizerski salon, butik, teren za odbojku i odbojku na pesku, teniski teren, ping-pong, iznajmljivanje bicikla, mini golf.

Sobe:
kupatilo, fen,  klima uređaj, mini-bar, SAT TV, sef, telefon, radio.

Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Postoji mogućnost  doplate za All inclusive (sve uključeno).
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane

Zimovanje

2020 / 2021