Hotel Michelizia Resort

Kalabrija, Italija

Opis destinacije

Kalabrija po mnogim mišljenjima spada u najinspirativnije delove Italije - ljubiteljima Mediterana oduzima dah i tirkizno plavo more. Kalabrija se nalazi na samom špicu „italijanske cizme“, a osim raskošne obale nudi mogućnosti za pravi avanturistički odmor. Najatraktivnije turističko mesto je Tropea - mali primorski grad. Verovatno ste imali prilike da naiđete na fotografije velike stene uronjene u more na čijem vrhu se nalazi crkva Santa Maria dell Isola. Fotografija ovog srednjevekovnog svetilišta je najupečatljiviji kadar obale Kalabrije, kao i tirkizno more koje je okružuje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Michelizia Resort je novoizgrađeni luksuzni hotelski kompleks koji se sastoji iz tri zgrade u kojima su rasporedjeni recepcija, bar i sobe. Udaljen je 700 m od centra Tropee, i isto toliko do privatne peščano - šljunkovite plaže. Od aerodroma je udaljen 57 km. Ima 43 sobe.

Hotelska ponuda:
dva bazena, restoran, bar, parking, peškiri za plažu (uz doplatu), Wi Fi. Za goste hotela obezbeđene su besplatne ležaljke i suncobrani na plaži Blanka u Tropei, od trećeg reda.

Sobe:
klima uređaj, TV LCD, sef, frižider, Wi Fi, kupatilo, fen, terasa ili veranda.

Ishrana:
doručak uz mogućnost doplate za večeru - samoposluživanje (izbor više jela).
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

–Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane

Zimovanje

2020 / 2021