Hotel Minoa Palace

Platanjas, Krit

Opis destinacije

Hanja ili kako je još zovu kritska kraljica, ovaj epitet nosi s razlogom. Luka sa svojim venecijanskim svetionikom krasi ovaj grad i čini, zajedno sa kućama iz venecijanskog i turskog perioda, sliku nezaboravnom. Upravo je taj kadar omiljen svim posetiocima koji Hanju posete i odatle ponesu svoje najlepše fotografije. Hanja je vrlo živopisan grad, sa brojnim uskim uličicama raznobojnih fasada, pregršt radnji i suvenirnica, kafea i taverni sa ukusnim kritskim specijalitetima, što zajednočini da u Hanji provedete nezaboravne trenutke u toku svog letovanja. Ovaj deo grada jedinstvene atmosfere koja podseća na italijanske gradove Firencu ili Veneciju, je pod zaštitom kao istorijski spomenik od posebnog začaja. Do atraktivnih plaža na zapadu Krita može se stići veoma dobrim putevima pa su tako vredne pomena sledeće plaže: Šejtan Limani uvala (20 km), gradić Kisamos odakle polazi brod do čuvene Balos lagune (38 kilometara), Falasarna plaža tirkiznog mora i belog peska (50 km), Elafonisi plaža kao najatraktivnija tačka (67 km). Najatraktivnija letovališta koja se pružaju od Hanje u pravcu zapada su: Agija Apostoli, Kalamaki, Kato Stalos, Platanjas, Agia Marina, Maleme i Kolimbari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Minoa Palace možemo svrstati u jedan od boljih hotela u regiji Hanja, a nalazi se na privatnoj peščanoj plaži u mestu Platanjas, 12 km zapadno od grada Hanje. Hotel se sastoji iz dva dela (glavna zgrada i Imperial zgrada koja izlazi na plažu) a koji su povezani pasarelom iznad puta. Veliki broj vrtova duž celog kompleksa čini ovaj rizort izuzetno prijatnim za boravak. Od aerodorma hotel je udaljen 35 km.

Plaža:
Hotelski kompleks se pruža sve do sopstvene peščane plaže koje raspolažu suncobranima i ležaljkama (uz doplatu na licu mesta).

Sadržaj hotela:
Od sadržaja ovaj hotelski kompleks nudi: 24h recepciju, lobi, pet restorana, tri bara (bar na plaži, bar kod bazena, piano bar), četiri bazena od čega tri na otvorenom, terene za tenis i mali fudbal, teretanu, spa & wellness centar samo za odrasle iznad 16 godina, baby siting usluge (na zahtev putnika).

Sobe:
Sve sobe sadrže: SatTV, direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi konekciju, klima uređaj, fen za kosu, kupatilo (tuš ili kada), bade mantil, mini bar (uz doplatu), elektronski sef (uz doplatu) set za kafu/čaj, balkon ili terasu. Bebi krevetac je na raspolaganju gostima (obavezno najaviti prilikom rezervacije). Standardna soba sa pogledom na planinu ili baštu površine 27m2 maksimalno može prihvatiti tri odrasle osobe. Standardna soba sa pogledom na bazen 27m2 maksimalno može prihvatiti tri odrasle osobe. Imperial standardna soba površine 32m2 maksimalno može prihvatiti tri odrasle osobe i razlikuje se od standardnih po dodatnih sadržajima kao što su 23”SatTv sa muzičkim kanalima i ketler. Bebi krevetac je na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga:
Polupansion:  obroci doručak i večera  se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
https://www.minoapalace.gr/
1. dan BEOGRAD – KRIT, Hanja
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit – aerodrom Heraklion (oko 110 minuta), avio kompanijom Aegean Airlines (Airbus A320). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta vozilima tipa „minibus“ (hoteli u oblasti Hanja su udaljeni oko 140 km od aerodroma Heraklion). Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT, Hanja
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT, Hanja - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Grupni transfer vozilom minibus do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj