Segedin

Segedin, Mađarska

već od 2100RSD

Opis destinacije

Segedin-Grad sunca i vode – kako se najčešće naziva ovaj grad. Segedin je najsunčanije mesto u celoj Mađarskoj i grad smešten na području koje obiluje izvorima termalne vode. Nekada uglavnom znan kao čuvar mađarske tradicije i prepoznatljivih brendova, poslednjih decenija se razvio u pravi turistički raj. Isprepletanost starog i modernog, mira i vreve, čini ovaj grad takvim da može zadovoljiti apetite i onih najprobirljivijih gostiju. Po čitavom gradu, koji je pažljivo uređen sa mnogo zelenila i pravim malim prirodnim oazama, sa fontanama koje su tu da svakoga podsete kako je Segedin vodeni grad, mogu se videte građevine raznih arhitektonskih stilova, spomenici, verski objekti… Segedin je prava idila i za ljubitelje dobrog zalogaja i za kupoholičare. U čardama kojih ima svuda možete uživati u najraznovrsnijim specijalitetima mađarske kuhinje kao i u čuvenim mađarskim vinima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
JEDNODNEVNI IZLET
SEGEDIN
subota-04.decembar

Cena :2.100,00 rsd 

Cena obuhvata:
- vožnju autobusom
- pripremu, organizaciju putovanja i usluge turističkog vodiča-pratioca grupe
 
Cena ne obuhvata:
- individualne troškove korisnika
 
Način plaćanja:
- 30% na ime rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana pred put

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika.

Planiran polazak  u 04:30h sa parking Doma Kulture u Obrenovcu  Vožnja prema graničnom prelazu Kelebija.Nakon prelaska granice odlazak u čuvene markete u Tompi,koja se nalazi nedaleko od granice.Tu možete kupiti(suhomesnate proizvode, sireve, slatkiše, kućnu hemiju…)po veoma povoljnim cenama.Planirano zadržavanje u marketu je 2 sata.

Nakon kupovine odlazak u centar grada.Segedin je jako lep grad za obilazak.Imaćemo priliku da vidimo  (glavni trg Széchenyi tér, statua Istvána Széchenyija, Gradska većnica i kuća nekadašnje bogate trgovačke porodice Zsótér, Srpska pravoslavna crkva, najveća crkva u Segedinu Magyarok Nagyasszonya, gradska većnica Városháza, trg Klauzál tér sa statuom Lajoša Košuta i kultnom poslastičarnicom Virág i Kárász utca).
Nakon obilaska slobodno vreme.Planirano vreme povratka je u 17:00h.Dolazak u Obrenovac u kasnim večernjim časovima. Kraj aranžmana.
- 30% na ime rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana pred put

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj